Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Τίγκρε - Ολίμπο(20/4)


235. (03:15) Τίγκρε - Ολίμπο
Γήπεδο: «Χοσέ Ντεγιατζιοβάνα»

Τίγκρε: Μετά την κακή παρένθεση με τις τρεις διαδοχικές ήττες, δείχνει ότι βρίσκει και πάλι τον καλό της εαυτό, καθώς μετά την επικράτηση επί της Αρχεντίνος για το Κύπελλο, νίκησε τη Δευτέρα και την Μπόκα Τζούνιορς με 2-1. Πέρα από βαθμολογική, πήρε και ψυχολογική ανάσα και έχοντας συγκεντρώσει 17 βαθμούς, συνεχίζει τις υποχρεώσεις της από την 5η θέση.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού της Δευτέρας, οπαδοί της Τίγκρε έφτυσαν μερίδα παικτών της Μπόκα, με αποτέλεσμα όλη η αποστολή, που εκείνη την ώρα αναχωρούσε, να κατέβει από το πούλμαν και να ξεκινήσει το ξύλο μεταξύ των δύο πλευρών. Με την παρέμβαση της αστυνομίας, τα πνεύματα ηρέμισαν.

Επέστρεψε από τιμωρία ο αμυντικός Λέμα, ενώ δεν υπάρχουν άλλες απουσίες.

Ολίμπο: Ελεύθερης πτώσης συνέχεια για την Ολίμπο, που για έκτο συνεχόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος δεν κατάφερε να φτάσει στο «τρίποντο». Κακή εμφάνιση και ήττα από την Ολ Μπόις το Σάββατο, με την αμυντική της λειτουργία να την προδίδει και πάλι. Οκτώ τέρματα έχει δεχθεί στα τελευταία τρία παιχνίδια και με τον Γουάλτερ Περάσο στον πάγκο της ελπίζει σε αγωνιστική, αλλά και ψυχολογική ανάταση.

Βρίσκεται στη τελευταία θέση του πίνακα του Κλαουσούρα, έχοντας συγκεντρώσει μόλις επτά βαθμούς και κόντρα στην Τίγκρε έχει εξ ορισμού δύσκολο έργο. Είναι το πρώτο φαβορί για τον απευθείας υποβιβασμό και μέναι να δείξει κατά πόσο μπορεί να αντιδράσει. Επέστρεψαν οι Βιγιανουέβα (αμυντικός) και Ρομέρο (μέσος).
betarades.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου