Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Μπρέντα – Ρόντα(20/4)

214. (21:00) Μπρέντα – Ρόντα

Γήπεδο: «Ρατ Φέρλεγκ Στάντιον»

Πρώτος γύρος: Ρόντα – Μπρέντα 4-3

Μπρέντα: Με την αναμέτρηση του «Ρατ Φέρλεγκ Στάντιον» ανοίγει σήμερα η αυλαία της 31ης αγωνιστικής για τη φετινή «Eredivisie».

Η Μπρέντα υποδέχεται τη Ρόντα, προερχόμενη από μια σειρά πέντε αγώνων στους οποίους αγνοεί το νικηφόρο αποτέλεσμα (τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες). Το περασμένο Σάββατο έμεινε στο ισόπαλο 2-2 στην έδρα της Τβέντε.

Οι γηπεδούχοι φιγουράρουν στη 15η θέση του πίνακα με 31 βαθμούς, έξι βαθμούς πάνω από τη Φένλο, που σηματοδοτεί τη «ζώνη του υποβιβασμού». Επομένως, το σημερινό «τρίποντο» είναι απαραίτητο για τη γρήγορη διασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία. Από στατιστικής άποψης, στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της Μπρέντα έχει «βγει» το G/G, ενώ στα τρία τελευταία το Over 2,5.

Ρόντα: H Ρόντα, από την πλευρά της, προέρχεται από το νικηφόρο 0-1 επί της Γκρόνιγκεν, που την έφερε στην 9η θέση του πίνακα με 41 βαθμούς, ισόβαθμη με την 8η Βααλβάικ. Οι φιλοξενούμενοι απέχουν επτά βαθμούς από την 7η Φίτεσε, που σηματοδοτεί τη «ζώνη της Ευρώπης», κάτι που σημαίνει ότι δύσκολα θα δώσουν του χρόνου το «παρών» στα ευρωπαϊκά «σαλόνια».

Μετρούν τρεις νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες στις τελευταίες έξι αγωνιστικές του πρωταθλήματος, ενώ στα τρία τελευταία παιχνίδια τους έχει παρατηρηθεί το «No Goal», το οποίο έχει συνδυαστεί με το Under 2,5.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου